Isparta İl Özel İdaresi Araç Filosunu Güçlendirdi

Isparta İl Özle İdaresi yaz sezonuna girerken yeni aldığı araçlarla filosunu güçlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2011 18:54
Isparta İl Özel İdaresi Araç Filosunu Güçlendirdi

Isparta İl Özle İdaresi yaz sezonuna girerken yeni aldığı araçlarla filosunu güçlendirdi.

Bugün Cumhuriyet meydanında yapılan törenle 2 greyder, 1 yükleyici, 4 pikap, 2 minibüs ve 8 kamyon İl Özel İdaresi bünyesine katıldı. Ayrıca birkaç gün içerisinde 20 tonluk 2 adet çöp kamyonu da bu filoya katılacak.

Yapılan törende Isparta Valisi Memduh Oğuz , Ak Parti Millet vekili ve vekil adayı Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdare Başkanı Osman Zabun, Kurum ve kuruluş temsilcileri ve Özel İdare çalışanları hazır bulundu.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, konuşmasında; “ Isparta’da yarım kalmış yollarımız var, bu araçlarla yollarımız yapılacaktır. Bu araçlar bize 4 trilyona mal oldu. Özel idare çalışanları bu araçları doğru yerlerde kullanarak hakkını verecektir. Bundan sonra 2 çöp kamyonu daha gelecek ve Merkeze bağlı köylerdeki çöp toplama işlerini yapacaklar. Biz objektif davranıyoruz. Isparta’nın 174 köyü var, bu köylerin tamamına parke taşı döşeyeceğiz. Milletin bize emaneti olan bu araçlar Isparta’ya hayırlı olsun” dedi.

Burada bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun şunları söylerdi: “ Isparta İl Özel İdaresi 2011 yılını hizmet yılı olarak belirlemiştir. Özel idare tüm imkanları ile şehrin yol, ağaçlandırma, tarım , gölet ve benzeri yatırımlarında her zaman en önde yer almaktadır. Özel İdare demek, yol, çevre, imar, doğa, park ve sosyal yardım hizmetleri demektir. Özel idare bünyesine katılan araçlarımızla Isparta’yı daha güzel ve modern bir şehir haline getirmek için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.