Isparta İş Dünyası Platformu Düzenleniyor

Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği 10’ncu yıl etkinlikleri kapsamında, “Isparta İş Dünyası Platformu” düzenliyor.

Yayınlanma:
Isparta İş Dünyası Platformu Düzenleniyor

“Isparta İş Dünyası Platformu” adı altında düzenlenecek toplantının amacını anlatan IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı, “İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerimizde iş yapan işadamlarıyla buluşup, birbirimizle kaynaşmak, gelişen teknolojiyi de kullanarak bir işbirliği ağı oluşturmak ve böylece Isparta’nın sesi olmak, birlikte ticaret yapmak olacak.

Bütün bu hedeflerimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu önemli toplantıya Şinasi Demirel, Cengiz Aydemir, Ahmet Nedim Karasoy, Bülent Sarıgül, Atakan Yazgan, Hasan Köstüklü, Adnan Tangüler, Alican Işık, Nail Binli gibi ünlü markaların sahipleri olan işadamlarının yanı sıra Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş gibi alanlarında başarılı olmuş, Isparta’lı bürokratlarımız aileleri ile birlikte düzenleyeceğimiz toplartıya katılacak.

Toplantımız bugün Saat: 9.30’da Barida Hotels’ de başlayacak. Bütün Ispartalı iş adamlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.