Isparta - İstanbul Uçakla 3 Saat!

Anadolujet ile Borajet'in birleşmesinin ardından başlayan Ankara seferi geçen gün yolcu azlığı nedeniyle iptal edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 11:19
Isparta - İstanbul Uçakla 3 Saat!

Anadolujet ile Borajet'in birleşmesinin ardından başlayan Ankara seferi geçen gün yolcu azlığı nedeniyle iptal edildi.

3 Ekim tarihli Ankara seferine sadece 9 yolcunun bilet alması sebebiyle bir günlüğüne iptal edilen seferin müşterileri Türk Hava Yolları (THY) Isparta şubesi tarafından Antalya'ya gönderilerek mağduriyetleri giderildi.

THY Isparta Satış ve Trafik Şefi Tülin Başaran Isparta’nın henüz Ankara üzerinden yapılan seferlere alışamadığını söyleyerek "önceki günlerde mahalli bir gazetede yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Biz THY olarak (Anadolu Jet) pazartesi, çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri saat 19.55'de Ankara'ya uçmaktayız. Ankara'dan 12 noktaya da aktarmalı uçuşlar yapılıyor. Ankara'dan İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşumuz Isparta uçağının Ankara'ya varmasından bir saat sonra kalkıyor. Yani Isparta-Ankara- İstanbul uçuş süresini 3 saatte tamamlamaktadır" dedi.

Isparta Belediyesinin masraflı olduğu gerekçesi ile havaalanına servisleri kaldırdığını söyleyen Başaran "Ama Burdur Belediyesi il sınırlarının dışında olmasına rağmen havaalanına servis kaldırmaya devam ediyor. Burdur Belediyesi bizimle uyumlu bir çalışma içinde. Biz aynı duyarlılığı Isparta Belediyesinden de bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum