Isparta İttifakı İlçeleri Masya Yatırdı

Hangi İlçede Kim Kimi Destekleyecek?

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 13:30
Isparta İttifakı İlçeleri Masya Yatırdı

İYİ Parti ve CHP’nin Isparta Merkez’de yaptığı ve Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun Isparta İttifakı diye tarif ettiği oluşum ilçelerde de kolları sıvadı.

CHP ve İYİ Parti yerel seçimler için Isparta Merkez’de ‘Isparta İttifakı’ yapmış ve Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. İttifaka Demokrat Parti ve Vatan Partisi’nin de tam destek verdiği kamuoyunca biliniyor.

CHP ve İYİ Parti şimdi de ilçeler için masaya oturdu. Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği kulis bilgilerine göre; CHP’li başkanlar tarafından yönetilen Yenişarbademli ve Aksu İlçelerinde İYİ Parti CHP’yi destekleyecek. CHP’nin iddialı olduğu Gönen’de de İYİ Parti’nin aday çıkarmaması düşünülüyor.

Öte yandan Sütçüler, Atabey gibi ilçelerde de CHP aday çıkarmayarak İYİ Parti’nin adayına destek verecek.

Şarkikaraağaç için ise görüşmeler devam ediyor.

Yalvaç’ta da kilit isim CHP eski milletvekili İrfan Bakır. İrfan Bakır’ın CHP’den Yalvaç Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İYİ Parti ve CHP arasında yapılan görüşmelerde de İrfan Bakır ismi üzerinde uzlaşılmış gibi görünüyor. Eğer Bakır’ın adaylığı kesinleşirse İYİ Parti, Yalvaç’ta da CHP’yi destekleyecek.

Konuyla ilgili net bilgilerin önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum