Isparta Kabuk Değiştiriyor

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Yedişehitler Mahallesi 2939 Sokak ve 139 Cadde’de yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 15:54
Isparta Kabuk Değiştiriyor

Koç Cam’dan başlayan ve Deregümü Kavşağı’na kadar uzanan ve Yedişehitler Mahallesi, Muzaffer Türkeş Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda yol kemirme çalışmaları tamamlanırken, 2939 sokağın altyapısı tamamlandı ve stabilizesi serilerek asfalt aşamasına getirildi. 139 Cadde’de ise Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce başta yağmur suyu olmak üzere altyapı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, birinci öncelikli caddelerin tamamlandığını ve artık ikinci büyüklükteki caddelerin yapıldığını söyledi. Cadde’de 500 metre uzunluğunda su hattı ve 2 km uzunluğunda da yağmur suyu hat çalışmalarının gerçekleştirildiğini ayrıca tüm altyapının da gözden geçirildiğini belirten Başkan Günaydın, güzel havaları fırsat bildiklerini ve en iyi şekilde değerlendirdiklerini anlattı.



Programlı ve hızlı bir şekilde çalıştıklarını, aldıkları 127 adet yeni aracın tamamının şehrin belli bölgelerinde tam bir performansla çalıştırıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, araç ve personelden yüksek verim elde ettiklerini kaydetti. Çalışmaları yerinde incelediğini ve çalışmaların keyfini yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrin her yerini parselledik. Burada bu çalışmalar devam ederken, Davraz Mahallesi’nde de yağmur suyu bypass hattı çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğe yön veren bu çalışmalarla Isparta kendisini yeniliyor, şehir geleceğe hazırlanıyor.

Hedefimize ulaşıyoruz. Gelecek sezondan itibaren de 3. derecedeki yollarımıza da girerek, en dar sokaklarımızı da en kısa zamanda altyapı ve dayanıklı asfaltına kavuşturacağız. Yine bu çalışmalarımızın yanında Çünür Yenişehir’de de çalışmalarımız sürüyor. 2 yıl içerisinde buradaki yollarımızın tamamı da asfaltlanmış olacak. Yani orada binalarımız tamamlanmadan yeni şehrin altyapı ve üst yapılarını belediye olarak tamamlamış olacağız. Isparta kabuğunu değiştiriyor” dedi.

Şehirdeki ağaçlandırma çalışmalarına da değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ağaç dikme programımız da doludizgin gidiyor. Isparta’mıza 40-50 yıl önce Yeşil Isparta denirdi. Şu anda 850 bin ağaç diktik. Isparta’mızı daha da yeşil bir hale getirdik. Isparta’mıza bu yatırım ve çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Alper Yıldırım ve çok sayıda vatandaşta eşlik etti. Muhtar Yıldırım da, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Yıldırım, “139 Caddemiz özellikle doğalgaz çalışmalarından dolayı oldukça yıpranmıştı. Başkanımıza bu yolun yapılmasını talep etmiştik. Başkanımız bize yeni yılda başlanacak demişti ve dediği gibi de başlandı ve bitirilme aşamasına getirildi. Hızlı bir çalışma yürütülüyor. Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum