Isparta Kamu Hastaneleri Birliği'nden Personel Alımı Açıklaması

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği'nden Personel Alımı Açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2016 13:55
Isparta Kamu Hastaneleri Birliği'nden Personel Alımı Açıklaması

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği KPSS'siz personel alımı olacağı iddialarına yanıt verdi. Yapılan açıklamada,

'' 15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet hastanelerine sınavsız personel alımı yapılacağı şeklinde kamuoyunda bazı asılsız haberlerin duyulması nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur; Devlet Hastaneleri için personel alımı Sağlık Bakanlığı tarafından KPSS sonuçlarına göre merkezi atama yöntemi ile gerçekleştirilmekte olup şu an için duyurusu yapılmış sınavsız bir personel alımı gözükmemektedir.

Güncel durum nedeni ile bakanlığımız tarafından yeni personel alımına karar verilmesi halinde ise bunun her zaman olduğu gibi yine KPSS ve açıktan atama yöntemi ile yapılacağı düşünülmektedir. Personel alımları ile ilgili duyurular ve alım koşulları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yapılmakta olup, sosyal medya üzerinden yapılan asılsız haberlere inanılmaması gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı 
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
Kamu Hastaneleri Birliği
Isparta İl Genel Sekreterliği

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.