Isparta Kent Konseyi Kadın Çalışma Gurubu Çalışmalarına Devam Ediyor

Isparta Kent Konseyi Kadın Çalışma Gurubu Çalışmalarına Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2016 17:53
Isparta Kent Konseyi Kadın Çalışma Gurubu Çalışmalarına Devam Ediyor

Kadın çalışma gurubu yapmış olduğu çalışmalar sonucunda ilk bülteni olan BACIM dergisi çıkarttılar. Bacım dergisinin tanıtımı kent konseyi binasında yapıldı.
 

Bacım Dergisinin tanıtımında Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Yürütme kurulu üyesi, Kadın çalışma gurubundan sorumlu İsa Gökceylan, İnsan hakları çalışma gurubu Başkanı ve BACIM dergisinin editörlüğünü yapan Av. Süreyya Selek,  Kent konseyi genel sekreteri Hasan Parlakyıldız, Kadın Çalışma gurbu başkanı Selver Çetin ve çalışma gurubu üyeleri hazır bulundu.
 

Isparta Kent konseyi başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada;İlimizin en büyük ve en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan kent konseyimizin ve çalışma guruplarımızın doğru çalışmalar ile neler yapabileceğimizi görmüş bulunmaktayız. Konseyimizin yaptığı çalışmalar her zaman içinde yaşadığımız ilimize katkı sağlamak sorunları ilgili makama doğru aktarmak için çalışmalarımız devam edecektir.bugün burada kadın çalışma gurubumuzun yapmış olduğu ve çalışmaları sunucunda ortaya çıkarttıkları BACIM dergisinin tanıtımını yapacağız. Kadın çalışma gurubumuz Selver Çetin hanımefendi başkanlığında yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almaya başladık kendilerine ve ekibine yapmış oldukları başarılı çalışmalar sonucunda  ortaya çıkartılan bu başarılı eserden dolayı teşekkür ederim çalışmalrımız bununlada sınırlı kalmamayacak süreklilik arz etmesi için gönüllülük esası ile durmadan yorulmadan geleceğimize yol gösterici bir şekilde devam edecektir. Bu konu ile Kent Konseyinin neler başarabileceğini ortaya koyarak çalışmalarımız devam edecektir. dedi.
 

Isparta Kent Konseyi Kadın çalışma gurubu başkanı Selver Çetin yaptığı açıklamada; Kadın Çalışma gurubu olarak arkadaşlarımla beraber amacımız süreklilik arz eden bir bülten çıkartmak istiyorduk. Çalışma gurubu olarak “kadının dünde bugüne yaptığı çalışmalar” konusunu ele alarak onu anlatmaya çalıştık. Kadının ailede yeri ve önemi savaşta ve barıştaki konumu nelerdir gibi konuları işleyerek anayı anlatmaya çalıştık. Çalışma gurubu olarak bizlerin yapmaya çalıştığı bu derginin çıkmasında bizlerden desteğini esirgemeyen başta Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydına, kent konseyi başkanımız Mahmut Bülbül ve emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımız bununla da sınırlı kalmayacak artarak devama edecek. dedi

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.