Isparta Kipa Ekstra'ya Yoğun İlgi

Isparta KİPA EKSTRA alışveriş merkezi, 7 Bin metrekarelik satış alanı ve zengin ürün çeşitliliği ile Perşembe günü açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2011 22:08
Isparta Kipa Ekstra'ya Yoğun İlgi

KİPA EKSTRA’nın açılışına Isparta Valisi Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Vali Memduh Oğuz; “Isparta’ya büyük bir alışveriş mağzasını daha açıyoruz, bu gibi alışveriş merkezleri hem şehrimiz hemde vatandaşlarımız açısından büyük önem taşımaktadır. Herşeyden önce Isparta ekonomisine büyük bir katkı sağlamaktadır. 200 den fazla kişinin istihdam edilmesi ile de önemlidir. Artık Isparta büyümektedir ve büyümeye devame decektir. 60 bine yalın öğrencisi ile Isparta göç veren değil göç alan bir il haline gelmiştir.

Tüketiciye en kaliteli ürünleri en ekonomik fiyatlarla sunan Kipa, 7 bin metrekarelik Extra formatıyla artık Ispartalıların da hizmetinde olacak. Şehrin en büyük hipermarketi olarak hizmete açılan Kipa Extra, 30 bin çeşit ürünü, 650 araçlık otoparkı, çocuk oyun bölümü, açık ve kapalı kafe alanı, farklı hizmet noktaları ve 200 kişilik istihdam olanağıyla Isparta’ya yeni bir soluk getirecek.

Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Kipa, Isparta’daki ilk mağazasıyla şehrin en büyük hipermarketi olarak hizmet vermeye başladı. Renkli bir törenle açılan Kipa, Extra formatıyla, Isparta’da çok büyük bir ihtiyaca cevap verecek. 7 bin metrekarelik satış alanına sahip Isparta Kipa Extra’da 30 bin çeşit ürün satışa sunuluyor. Tüm taze gıda ürünleri, hijyenik ortamda üretilirken, yerel lezzetler de raflarda yerini alıyor.

HER TÜRLÜ İHTİYACA CEVAP VERECEK
Isparta Kipa Extra’da telekomünikasyon, tekstil ve elektronik ürün noktaları da, Kipa müşterilerine kusursuz hizmet sunacak. 650 araçlık açık otoparkı, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı alanı bulunan kafe, Isparta Kipa Extra’nın ayrıcalıkları arasında yer alıyor. Kipa’nın doğa dostu uygulamalarını da içeren hipermarkette, depo aydınlatmalarında güneş ışığından faydalanılıyor ve enerji tasarruflu ekipmanlar kullanılıyor. Isparta’ya güçlü bir istihdam katkısı da sağlayan Kipa Extra’da yaklaşık 200 kişi iş sahibi oldu.

ISPARTA’NIN ÖNEMLİ YATIRIMLARINDAN BİRİ OLDUK
Tesco Kipa Hipermarket Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Merih Boz, Isparta’ya bu ölçekte yapılan az sayıdaki yatırımdan birini gerçekleştirmekten gurur duyduklarını belirterek, “Isparta’da bu boyut ve kaliteye sahip hipermarkete ihtiyaç duyuluyordu ve biz yatırımımızla buna yanıt verdik. Ispartalılar, zengin ürün çeşitliliği ve kalite anlayışımızla, ihtiyaç duydukları her şeyi kolayca bularak, güvenle alabilecekler. Ayrıca şehre sağladığımız istihdam katkısı da bize keyif veriyor. Personelimizin büyük kısmı Ispartalılar ve öğrencilerden oluşuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum