Isparta KOSGEB'in Değersiz Bulduğu Proje Ödül Aldı

KOSGEB Değersiz Buldu, Dünya Devi Ödül Verdi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2018 12:25
Isparta KOSGEB'in Değersiz Bulduğu Proje Ödül Aldı

Isparta KOSGEB tarafından ‘ticari geleceği yoktur’ denilerek reddedilen, Ispartalı girişimcinin projesi İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve dünyanın en iyi 3 girişimcilik etkinliği arasında sayılan Big Bang Start-Up Challenge 2018’de Türkiye pazarının lider finansal-teknoloji şirketi Cardtek tarafından 50 bin TL nakit hibe ile ödüllendirildi.

2017 yılında Isparta KOSGEB tarafından ‘ticari geleceği yoktur’ denilerek reddedilen, Ispartalı girişimci Dinçer Keskinpala’nın girişim şirketi Beemo Cüzdan, İstanbul Teknik Üniversite’si tarafından düzenlenen dünyanın en iyi 3 girişimcilik etkinliğinden biri olan ‘BigBang Start-up Challenge 2018’ de, Ödeme sistemlerinde sunduğu yenilikçi çözümlerle Türkiye pazarının lider finansal-teknoloji şirketi Cardtek tarafından 50.000 TL nakit hibe ile ödüllendirildi.

Dinçer Keskinpala ödülünü Cardtek Ar-Ge ve İnovasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Altuncu’nun elinden aldı.

Dünyanın girişimcilere en fazla kaynak sağlanan etkinliği ‘Big Bang Start-up Challenge’ bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti. Başvuran 11.000 girişim arasından sıyrılarak, final etkinliğinde sahneye çıkmaya hak kazanan 20 finalist ve fuayede yer alan bazı yarı finalist gruplar ile ikinci tur yatırımlarını alan İTÜ Çekirdek girişimleriyle birlikte 21 milyon TL’lik ödül ve yatırıma ulaşıldı.

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi’nin her yıl yeni girişimlerin en iyilerini ödül ve yatırımlarla buluşturduğu ‘Big Bang Start-up Challenge’ yarışması üç bini aşkın katılımcıyla gerçekleşti. 29 Kasım 2018 Perşembe günü Uniq İstanbul’da düzenlenen final etkinliğinde yer alan Beemo Cüzdan, aldığı 50.000 TL ‘lik nakit ödül büyümesini hızlandıracak.
Etkinlikte ayrıca İstanbul Sanayi Odası, Elginkan Vakfı, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Enerjisa Enerji, Allianz, Anadolu Efes, Anadolu Sigorta, ING Bank, TEB, Softtech, Arıkovanı, Koç Finans, 3M Türkiye, Innova ve Vodafone’nun da bulunduğu 40’ı aşkın destekçi, 10 yatırımcı şirket ve yatırımcı ağı ile 2 bireysel yatırımcı da geleceğe odaklanan girişimcilere yatırım ve hibe desteğinde bulundu.

CARDTEK HAKKINDA
2001 yılında kurulan Cardtek finans kurumları, ödeme servisi sağlayıcıları, telekom operatörleri, kişiselleştirme büroları, perakendeciler, terminal ve kart satıcıları ile toplu taşıma işletmeleri de dahil olmak üzere 25 ülkede 150'yi aşkın müşterisine yenilikçi ve uçtan uca ödeme sistemleri çözümleri sunmaktadır. Cardtek, müşterilerine kendilerine özel, mevcut sistemlere kolaylıkla adapte olabilen ve birden fazla platformda sorunsuz şekilde çalışabilen sağlam ve güvenilir ödeme sistemleri çözümleri sağlamaktadır.

EMV alanındaki 15 yılı aşan tecrübesi ve Kart Yönetimi, Sahtecilik ve Risk Yönetimi, Ödeme Sistemleri Operasyon Hizmetleri ve Donanım çözümleri ile Cardtek müşterilerine güvenle çalışma fırsatı sunmaktadır. Cardtek aynı zamanda günümüzün büyüyen sektörleri olan mobil ödeme ve giyilebilir ödeme teknolojileri alanında da sektöründe lider konumdadır.
Cardtek grup şirketleri altı yıldır Deloitte Teknoloji Fast 50 programında en hızlı büyüyen ilk on içerisinde yer alırken, Cardtek Payment Processing Services son iki yıldır programda birinciliğini sürdürüyor.
Uluslararası çapta yenilikçi ödeme sistemleri sunan Cardtek, 2016 yılında MV Holding ve Revo Capital’in şirkete yüzde 24 oranında ortak olmasıyla birlikte yüzde 50'ye yakın ciro artışı sağladı. Cardtek’in yüzde 54 hissesini ekim ayı başında Sancak Grup devraldı.

TÜRKİYE’DEKİ EN GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAKLARINA SAHİP
Dinçer Keskinpala tarafından kurulan start-up şirketi Beemo, Türkiye’nin bir numaralı Elektronik Ödeme Kuruluşu PayU Türkiye ile mobil ödeme işlemlerine aracılık ediyor. En önemli önceliği güvenlik olan Beemo kart saklama altyapısı için Mastercard teknolojisini ve 1990 yılında 13 kamu ve özel Türk bankasının ortaklığıyla kurulan Bankalararası Kart Merkezi‘nin dijital cüzdan çözümü BKM Express ile çözüm ortaklığı yapıyor.

BEEMO KULLAN KAZAN
Beemo Kurucusu ve CEO'su Dinçer Keskinpala Demokrat’a Beemo'yu anlattı. Keskinpala; “Son kullanıcıların bakış açısıyla, Beemo, sorunsuz bir şekilde mobil ödeme alınmasına, sadakat toplanmasına, dijitalleştirilmiş makbuz oluşturulmasına, ödüller kazanılmasına ve kişiselleştirilmiş tekliflerle alışverişlere heyecan katan bir uygulamadır. Beemo, tek bir QR kod taramasıyla, tüm özelliklere sahip olunmasını sağlar.

Perakende sektörü bakış açısından ise müşteri ilişkilerini anlamlı hale getirmeyi amaçladık. Bu sayede işletmeler, müşterilerinin kim olduğunu öğrenerek, bu müşterileri sepet verileriyle eşleştirmeye dayalı olarak, pazarlama faaliyetlerini oyunlaştırılmış kampanyalar gibi özelliklerle otomatikleştirebilirler” ifadelerini kullandı.

AKILLI MÜŞTERİ – AKILLI İŞLETME
İşletmelere de çağrıda bulunan Dinçer Keskinpala “Beemo'nun Bi' Akıllı İşletmeleri, müşterilerimiz değil, iş ortaklarımızdır. Kazan-Kazan modeli ile işletmelerimizin teknolojimizden faydalanarak, müşterileri ile olan ilişkilerini kuvvetlendirmeyi ve satışlarını arttırmayı amaçlıyoruz. Artık büyük değil, akıllı veriler var. Akıllı müşteriler için akıllı işletmeler var! Beemo; herkese uygun bir model sunabilecek esneklikte bir teknolojiye sahip. Siz de işletmenizde 'Akıllı Müşterileri' misafir edin diyoruz!” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum