Isparta Lobi Gücü Oluşturmak Zorunda

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın önderliğindeki heyet, Ticaret Borsası yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Isparta Lobi Gücü Oluşturmak Zorunda

Ziyarette İl Başkanı İsa Yalçın'ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, 21.Dönem Milletvekili Musta Zorlu, Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül, Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci ile teşkilat yöneticileri hazır bulundu.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ticaret Borsası'nın Isparta ekonomisi açısından önemli görevler ifa ettiğini belirterek "başarılı çalışmalarınız sonucunda üyelerinizden yeniden vize aldınız. MHP olarak her türla projenizde desteğe hazırız. Hizmet noktasında Ticaret Borsası iyi bir baskı grubu oluşturacaktır" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar da görevde bulundukları süre içerisinde tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. 2013-2017 çalışma dönemi için projeleri hazırladıklarını kaydeden Adar, Isparta'da üretilen değerlerin uluslararası arenaya taşınması gerektiğini belirtti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk ise güçlü üreticinin güçlü tüccarla mümkün olabileceğini söledi. MHP'nin Isparta'da siyasi ağırlığı olan bir parti olduğunu kaydeden Selçuk, "Isparta'ya hizmet etmek arzusundayız. Kurumlar birbirlerine baskı grubu oluşturmak zorunda. Biz size olacağız, siz bize. Isparta'da güçlü tüccarlar oluşturulmalı. Tüccar ayakta durmakta zorlanıyor. Tüccür güçlü olursa, üretici de güçlü olur" dedi.

Ziyarette elmanın teşvik edilmesi gerektiği de vurgulandı. Eski Mİlletvekili Mustafa Zorlu, 2009 ve 2010'nda elmaya ton başına 50 dolar teşvik verildiği bilgisi üzerine '1999'da da 50 dolar teşvik çıkartmıştık. 10 yılda verilen teşvik aynı. Bu nasıl durum" diye eleştiride bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum