Isparta MHP Heyeti, MHP Genel Merkezini Ziyaret Etti

Isparta MHP Heyeti, MHP Genel Merkezini Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2012 17:06
Isparta MHP Heyeti, MHP Genel Merkezini Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları başkanları ile yöneticileri Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi Ankara’da Genel Merkez’de ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Bahçeli’ye 4 Kasım’da yapılacak kongrede Isparta teşkilatları ve Ispartalılar olarak destek mesajı verildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi, yatırımı tamamlanan iki park, altyapısı ile birlikte dayanıklı asfaltı tamamlanan caddeler ile bir fabrikanın ek tesislerinin açılışı ve yine Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yerinin temelinin atılması için Isparta’ya davet etti. Daveti memnuniyetle karşılayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek bir günde Isparta’ya geleceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede, “Genel Başkanımız tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek bir günde şehrimize gelerek belediye yatırımlarımızın toplu temel atma ve açılışlarını gerçekleştirecek. Sayın Genel Başkanımıza önümüzdeki günlerde sanayi ve enerji konularında şehrimizde büyük yatırımlarımızın olacağını belirttik. Isparta’mızın kader çizgisini değiştirecek yatırımlarımız hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımızın Isparta’ya gelişi bizlere de bir enerji verecek” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın, Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Şencan, ilçe ve belde teşkilat başkanları, belediye başkanları ve yöneticiler ile partililer, MHP Genel Merkezi’ne çıkartma yaptı. MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından perşembe günü kabul edilen Isparta heyeti ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Isparta ve Türkiye’deki güncel konuların ele alındığı görüşmede ayrıca Isparta teşkilatları olarak 4 Kasım’da yapılacak olan kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye destek mesajı verildi.


Genel Merkezde yapılan görüşmelerin ardından Isparta heyeti, MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’i mezarı başında andı. Duaların okunduğu kabristan ziyaretinin ardından yapılan görüşmeler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şu görüşlerde bulundu:
“Teşkilatlarımız, milletvekilimiz, belediye başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımıza bir ziyarette bulunduk. 4 Kasım’da yapılacak olan Büyük Kongre’de Genel Başkanımızı teşkilatlar ve Ispartalılar olarak desteklediğimizi kendilerine söyledik.
Genel başkanımızla Isparta’nın geldiği nokta ile Türkiye’yi yakından ilgilendiren konularla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımızla bugün bu toplu ziyarette de görüşmede bulunduk. Ekonomi ve Isparta’yı konuştuk. 9 bin metrekareden oluşan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yeri İnşaatının temel atılması, 2 adet büyük park ve İSTEM Doğal Taş İşleme Fabrikası ek tesislerinin açılışı, altyapısı tamamlanan ve dayanıklı asfaltı dökülen Isparta’mızdaki yolların tamamının açılışı için Sayın Genel Başkanımızı şehrimize davet ettim. Sayın Genel Başkanımızda bunların açılışını yapmak üzere en kısa zamanda Isparta’mıza teşrif edecek. Sayın Genel Başkanımız Isparta’yı destekliyor. Genel Başkanımız Isparta’nın ekonomisi için belediye tarafından yapılan yatırımları yakından takip ettiğini söyledi. Isparta’yı teşvik eden, kalkınmasını destekleyen bir Genel Başkanımız var.

Genel Başkanımız, tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek bir günde şehrimize gelerek belediye yatırımlarımızın toplu açılışlarını gerçekleştirecek. Sayın Genel Başkanımıza önümüzdeki günlerde yeni temel atma ve açılışlarımızın da olacağından bahsettim. Sanayi ve enerji konularında şehrimizde büyük yatırımlarımızın olacağını belirttik. Isparta’mızın kader çizgisini değiştirecek yatırımlarımız hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımızın Isparta’ya gelişi bizlere de bir enerji verecek. Enerjimizin Isparta’ya hizmet olduğunu konuştuk. Bu Ankara ziyaretimiz Isparta’mız için hayır getirmesi temennisi ile ayrıldık”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.