Isparta Migros 'Centrom Garden Avm' Olacak

Şener Gıda İnşaat AŞ., 20 Bin m2 alana en lüks otel, alışveriş merkezi ve 100 konuttan oluşan 16 katlı rezidans yatırımı için 50 Milyon harcayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 18:42
Isparta Migros 'Centrom Garden Avm' Olacak

Şener Gıda İnşaat AŞ., 20 Bin m2 alana en lüks otel, alışveriş merkezi ve 100 konuttan oluşan 16 katlı rezidans yatırımı için 50 Milyon harcayacak.

CENTROM GARDEN AVM
1 ay içerisinde başlayacak. 2012 Eylül’de hizmete girecek. 3 M Migros ve YKM korunacak. Centrom Garden Türkiye ve dünya markalarının çekim merkezi olmasının yanı sıra zengin bir yeme- içme mekânlarına da sahip olacak.

CENTROM GARDEN REZİDANS
Isparta’da bir ilk: 1+ 1’den 4+ 1’e kadar farklı seçenekte 100 konut inşa edilecek. Isparta’nın ilk ve tek Rezidansı olacak. Yatırım 18 ay içinde tamamlanacak. Isparta’nın en lüks oteli iddiası ile bir eser daha inşa edilecek. Otel 160 odalı olacak.

YENİ HAYAT BAŞLIYOR
Şener Gıda İnşaat AŞ., İl Özel İdare Yerleşkesi karşısında, Çevre Yolu’ndaki 20 Bin m2’lik alana 3 farklı yatırıma başlıyor. 50 Milyon Dolar kaynakla inşa edilecek Alışveriş Merkezleri, Rezidans ve en Lüks Otel tamamlandığında Isparta birçok açıdan yeni hayat ile tanışacak. İki etaplı hayata geçirilecek yatırımın 1’i Eylül 2012’de ötekisi ise 18 ayda tamamlanacak. Alışveriş Merkezi’nde 600 kişi istihdam edilecek. Otel ve Rezidans için ise istihdam oranı 400.

Şener Gıda İnşaat AŞ. Genel Müdürü Makine ve Endüstri Mühendisi Mesut Şener, 3 M Migros ve YKM’yi koruyacaklarını söyledi. 1 ay içerisinde temeli atacaklarını ifade eden Şener, yatırımın Eylül 2012’de hizmete gireceğini anlattı. Yatırım tamamlandığı an Centrom Garden AVM’de 600 kişinin istihdam edileceğini ifade eden Şener, çalışma yöntemi şifrelerini de verdi:

“Türkiye ve dünya markalarının çekim merkezi olacağız. Migros standartlarını yükselterek yerini koruyacağız. Yeni Karamürsel (YKM) yine bu şemsiye altında olacak. Ama en özel ve özgün tarafımız yeme ve içme kültürü ve mekânları üzerine olacak. Yani Centrom Garden Alışveriş Merkezi’nde temiz, lezzetti yiyecek- içecek mekânları olacak. Kişi ve aileler çok güzel zaman geçirecekler burada. Centrom Garden AVM’nin ana itici gücü yeme- içme- dinlence ve eğlence üzerine olacak.

Yatırım 1 yılda bitecek. Eylül 2012 açılış hedefimiz var. 600 kişi çalışacak. Türkiye ve dünya markalarının çekim merkezi olacak.

KOMPLEKS İÇİN 3 FARKLI YATIRIM

Burası sadece alışveriş merkezi değil. Bir hayat akacak burada. Yeni bir hayat Isparta’ya çok farklı bir konsept getiriyoruz. Özellik getiriyoruz. Rezidans ve en lüks otel bu kompleks içerisinde olacak.

CENTROM GARDEN REZİDANS

Yeni hayat dediğimiz bir kavram var: Rezidans. AVM, en lüks otelin de bulunduğu yerleşkede yüzme havuzundan güvenlikli yaşam alanlarına kadar aradığınız her unsur bulunacak. AVM üzerine 16 katlı 100 konutluk yapılar inşa edeceğiz. Yapı rezidans şeklinde olacak. Bu anlamda Isparta’nın ilk ve tek eseri olacak. 18 ayda tamamlayacağız projeyi. Rezidans için de çok zengin seçenekler var. Isparta’da sistemin çok nadir kullandığı bir yönteme başvuruyoruz: 1+ 1 daireler. Bunun yanı sıra 2+ 1, 3+ 1 ve 4+ 1 dairelerimiz de olacak. Çok farklı bir konsepti Isparta’ya getireceğiz.”

OTEL İSMİ SÜRPRİZ OLSUN

20 Bin m2’lik yerleşkeye otel de eş zamanlı olarak inşa edilmeye başlanacak. Eser yine 18 ayda tamamlanacak. Şener İnşaat AŞ. Genel Müdürü Mesut Şener, ‘isim konusunda tam anlamıyla karşı taraf ile anlaştıklarını’ ancak şu an için isim vermeyeceklerini söyledi. Yatırımı ‘Isparta’nın en lüks oteli’ olarak tanımlayan Şener, “eser 160 odalı olacak. Bir dünya markası ismi ile geliyor. Ama açıklaması şimdilik sürpriz olsun. Yerleşke içerisindeki mükemmel eserlerden biri olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum