Isparta Milletvekili Değil ! Ispartalının Milletvekili Olurum

Isparta Milletvekili Değil ! Ispartalının Milletvekili Olurum

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2015 10:17
Isparta Milletvekili Değil ! Ispartalının Milletvekili Olurum

İl merkez ve ilçe ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam eden Mehmet Büyüktuncer, CHP'de yapılacak olan ön seçimin tüm üyeler üzerinde bir heyecan yarattığını belirtti.

Büyüktuncer, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada "Ön seçim sürecinin şu an üyelerimizdeki etkisi çok olumlu. Demokrasi şöleni havasında yapılacak bir ön seçime hazırlanıyoruz" dedi.

CHP'nin Isparta'da diğer siyasi partilerden bir adım önde başlayacağını kaydeden Büyüktuncer, "Kendi halkının seçimine saygı duyan CHP'nin Ispartayı ve Ispartalıyı önemsediğine dikkat çekmek istiyorum. Kendine hizmet edecek milletvekilini masabaşında değil sandık başında Ispartalıya tercih ettiren CHP'de bu nedenle seçimlerde bir adım öndedir"diye konuştu.

Büyüktuncer, "Gençlerimizin ve kadınlarımızın gittiğimiz yerlerde ilgisi çok yoğun. Özellikle bundan dolayı tüm CHP üyelerine teşekkür ediyorum. Konuştukça, paylaştıkça çözümlere de birlikte ulaşacağımız inancı çok yüksek. Karşılıklı olarak birbirimizi anlıyoruz çünkü aynı memlekete yaşıyoruz, aynı havayı soluyoruz" dedi.

Ön seçim sürecinde idaalı olduğunu belirten Büyüktuncer, hem ön seçimde hem genel seçimde ortaya çıkacak tabloda Ispartalının siyaseti gençlere bizlere teslim edeceğini düşünüyorum ve kendi bağrından çıkan inandığına temsil vekalati vermekten kuşku duymayacağını düşünüyorum. Benimde de Ispartılıya sözüm var her toplantıda söylüyorum idaalıyım. Ben Isparta Milletvekili değil! Ispartalının Milletvekili olurum" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum