Isparta 'Necmi'nin Dünyası'nda

Necmi’nin Dünyası bu hafta halısı ve gülleriyle dünyaya nam salmış olan Isparta’dan renkli görüntülerle ekrana gelecek. Program 5 Ekim Pazar günü saat 18.50'de Kanal7 ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2014 12:46
Isparta 'Necmi'nin Dünyası'nda

Bilinen gezi programlarından farklı, illüzyon ve eğlence dolu bir gezi, eğlence programı ‘Necmi’nin Dünyası’ Magic Necmi’nin sunumuyla Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Necmi’nin Dünyası bu hafta halısı ve gülleriyle dünyaya nam salmış olan Isparta’dan renkli görüntülerle ekrana gelecek.

Ekranların sevilen ismi Magic Necmi, ‘Necmi’nin Dünyası’ ile Türkiye’yi karış karış geziyor, ekran başındakileri sihirli bir yolculuğa çıkartıyor. Necmi’nin Dünyası’yla Magic Necmi bu hafta güller diyarı Isparta’dan izleyicileriyle buluşacak. Magic Necmi, yol üzerinde gördüğü, günümüzün modern eşeği olarak tabir edilen pat patlara binerek köylülerle birlikte biber toplamaya gidecek. Programda ayrıca Magic Necmi, Ispartalıların moralleri bozuldukça uğradıkları ve bu sebeple oldukça neşeli insanlar olmalarını sağlayan ‘Moral İstasyonu’na da uğrayacak. Isparta’nın meşhur lezzetlerini, dünyaya nam salan gülleri, el emeği göz nuru kilimleri ve daha bir çok benzersiz özellikleri Necmi’nin Dünyası’nda yer alacak. Necmi’nin Dünyası’nın sevilen karakteri Osman Zarif ise Isparta’nın en meşhur lezzetlerinden biri olan Isparta kebabının tüm inceliklerini izleyicileri için öğrenecek. Şarkılı türkülü yemek macerasıyla Osman Zarif izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek. Magic Necmi ise bu bölümde yine herkesi kendine hayran bırakacak olan iki illüzyon gösterisi ile Ispartalıların gönlünü fethedecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.