Isparta O İller Arasında Birinci Sırada

Isparta O İller Arasında Birinci Sırada

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2016 09:30
Isparta O İller Arasında Birinci Sırada

Türkiye'de devlet yönetimi ve tüm kamu sistemini ele geçirmek için yaklaşık 40 yıldır çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tüm il ve ilçe merkezlerinde yapılansa da bazı merkezler adeta karargah gibi kullanması bakımından diğerlerine göre daha öne çıkıyor. FETÖ için en önemli ve en kritik 10 il arasında Isparta birinci sırada yer alıyor.

Isparta'nın ilk sırada yer aldığı o listede sırasıyla, Isparta, Diyarbakır, Gaziantep, Bursa, İzmir, Manisa, İstanbul, Erzurum, Ankara ve Sakarya yer aldı.

15 Temmuz hain kalkışmasından hemen sonra başlatılan FETÖ operasyonlarında arka arkaya gözaltı ve açığa alma haberleri gelen Isparta tüm Türkiye'de şaşkınlığa neden oldu. FETÖ'nün küçük bir şehir olan Isparta'da örgüt için bu kadar önemli ismi tutması dikkat çekti.

Isparta'da FETÖ'nün en yoğunlaştığı merkezlerin başında Süleyman Demirel Üniversitesi geliyor. Gizli kamera görüntülerinin kurgulandığı bu merkezde Türkiye'nin çeşitli illerine FETÖ'cü öğretim görevlisi transfer ediliyor Isparta'da ana okulundan lise son düzeyine kadar okul ve yurtları bulunan FETÖ, yıllar içerisinde büyük araziler de edinmişti.

ASKERİ OKUL ÖĞRENCİLERİ BURADAN YÖNETİLDİ
İl ve bölge imamları düzeyinde çok sayıda ismin yakalandığı şehir olan Isparta aynı zamanda İzmir'de okuyan askeri öğrencilerin de kontrol edildiği merkez konumundaydı.

Kaynak; Sabah

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum