Isparta Örgütü Kılıçdaroğlun'dan Yana

12 Haziran seçiminin hemen ardından, seçim sonuçlarından tatmin olmayan parti içi muhalefet Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırırken, kurultay çağrıları yapmaya başladı, hatta bu yönde imza dahi toplandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2011 11:13
Isparta Örgütü Kılıçdaroğlun'dan Yana

CHP’de yaşanan bu tabloyu haber ekibimize değerlendiren İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta teşkilatı olarak tavırlarının net olduğunu, kurultayı istemediklerini söyledi. Erdoğan, “Şu an ülke genelinde CHP’yi başarılı bulmaktayız. Başta genel başkanımız ve genel merkezin çalışmalarından Isparta olarak biz memnunuz. 81 il, 255 ilçede miting yaparak, gecesini gündüzüne katarak bir mücadele vermiş kişiyi de eleştirmenin hiçbir anlamı yoktur. Tarihi boyunca özellikle 1980’den bu yana baktığınız zaman CHP’nin aldığı oyları tek tek masaya yatırdığınızda bugüne kadar bu sonucu hiçbir dönem alamamış. Sonra genel başkanımız bir senedir görevde. Bu bir sene içinde referandum geçirdi, parti meclis kurultayı geçirdi, ardından seçim geçirdi. Bu kadar kısa zamanda belki bir proje ya da çalışma temposu yakalayamadı. Ama gecesini-gündüzüne katarak çalıştı. Genel başkan kadar örgütler de, dün hizmet yapmış, yöneticilik yapmış kişiler de çalışsaydı, genel başkanlık yapmış değerli büyüklerimiz de katkı sunsaydı, bu 26 30 olurdu, 35 olurdu” dedi.

CHP’Lİ COŞKUNER’İN MUHALİFLERLE ÇALIŞMASI

CHP’li Erdoğan, önceki dönem milletvekili Mevlüt Coşkuner’in de muhaliflerle çalıştığı yönündeki iddialara da şöyle cevap verdi. “Öyle bir konu olsa başka sayın vekilim benimle de görüşüz. Ama bugüne kadar böyle bir diyalog kurmadı, bu sadece sokakta söylenen sözdür.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.