Isparta Örnek Şehir Olacak

Isparta Belediyesi asfalt çalışmalarına iddialı bir şekilde devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2012 10:40
Isparta Örnek Şehir Olacak

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü şimdide Kurtuluş Sağlık Ocağı’ndan, Gökçay Kavşağı’na ulaşan 2309 Sokak ile devamı olan Gökçay Kavşağı ile Dere Mahallesi Mezarlığı’na ulaşan 117 Cadde’de altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının startını verdi.

Isparta Belediyesi altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında 2012 yılında kendisine hedef seçtiği 80 km hedefine ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın her an takibini yakından sürdürdüğü Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çalışmaları sonrasında şehir şantiyeye döndü. Aynı anda çok sayıda cadde ve sokakta çalışmalarını sürdüren ekipler Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’ndeki çalışmalara ilave son olarak uzunluğu 1500 metreyi geçen 2309 Sokak ile 117 Cadde’de çalışma başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce 2309 Sokak’ta yorgun asfalt kaldırılırken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sokakta altyapı çalışması başlatıldı. Bu kapsamda sokak boyunca tüm altyapılar gözden geçiriliyor, eskimiş ve eksikliği görülen altyapılar yenileniyor. Ayrıca sokakta her 20-25 metre arasında karşılıklı yağmur suyu ızgaraları döşeniyor. 17 Eylül’de başlatılan çalışmaların 28 Eylül 2012 tarihi itibariyle tamamlanması planlanıyor.

Diğer taraftan 2309 Sokağın devamı olarak Gökçay Kavşağı’ndan Dere Mahallesi’ne ulaşan 117 Cadde’de ise Fen İşleri Müdürlüğü’nce dayanıklı asfalt dökülmesi amacıyla yoldaki yorgun asfaltın kazınmasına başlandı. Buradaki yorgun asfaltın kaldırılmasının ardından caddede yağmur suyu altyapı çalışmalarının yanı sıra tüm eksikliklerin giderileceği bildirildi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 2012 yılı asfalt sezonu öncesinde belediye olarak belirledikleri 80 km’lik yolda altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirilmesi hedeflerine adım adım yaklaştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Günaydın, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve çalışmaları anlık olarak takip ettiğini belirtirken, çalışmaların kafeler bölgesinde de sürdürüldüğünü belirtti. Amaçlarının şehre altyapıları tamamlanmış, üst yapılarıyla örnek bir kent kimliği kazandırmak olduğunu aktaran Başkan Günaydın, “Şehrimizin güzel bir görünüm kazanmasını hedef alarak yapmış olduğumuz tüm yatırım ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum