Isparta Oteli Bugün Yeniden İhaleye Çıkıyor

Geçtiğimiz ay yapılan Otel Isparta Kiralamasına hiçbir talipli çıkmayınca Otel'in kiralama ihalesi bugün yeniden yapılacak. Yıllık Kira Bedeli ise 460 Bin lira +KDV olarak planlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2013 15:34
Isparta Oteli Bugün Yeniden İhaleye Çıkıyor

Mülkiyeti Isparta Belediyesine ait olan Otel Isparta’nın 10 yıllığına işletilmesini öngören ihalenin ilki 19 Kasım 2013 Salı günü yapıldı ancak ihaleye kimse katılmadı.

İşletmesinde sürekli sorunlar yaşanan Büyük Isparta Oteli'nde bugün ikinci ihale süreci yaşanacak.

İHALE BUGÜN SAAT 14.00' DE ENCÜMEN SALONUNDA
Otel Isparta için yapılacak söz konusu ihale bugün saat 14.00'da Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilecek. Otel'in 10 yıllık işletilmesini öngören ihalede taliplinin çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu.

OTELE TALİPLİ ÇIKACAK MI?
Bilindiği gibi; 19 Kasım'da yapılan ihalede otelin işletmesine talipli çıkmayınca ihale iptal edilmiş ve. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki günlerde otelin yeniden ihaleye çıkarılacağını açıklamıştı. Bugün yapılacak ikinci ihalede de işletmeye talipli çıkmazsa bundan sonrası için ne gibi bir yol izleneceği henüz netlik kazanmadı.

OTELİ PİSLİK GÖTÜRÜYOR

Bilindiği gibi; Faruk Keleş tarafından işletilen ancak bir süredir atıl durumda bulunan Isparta Belediyesine ait Otele 23 Ekim tarihinde gelen Belediye ekipleri j Valilik yetkilileri ve güvenlik güçleri eşliğinde otele girmiş ve demirbaş eşya sayımı yapmıştı. Ekiplerin, otele girişte ortalığın pislik içinde olduğunu görülmüştü.

OTEL'İN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK Mİ?

Bugünkü ihaleye kimsenin katılmaması diğer bir deyişle otelin işletmesine talipli çıkmaması halinde zaten uzun süredir atıl durumda bulunan Otelin makus tarihinin sürmesi anlamına geliyor.

KİRA BEDELİ YILLIK 460 BİN +KDV

Öte yandan; Yıllık Kira Bedelinin 460 Bin lira +KDV olarak planlanan Otel'in kira bedelinin ilk 2 yılı peşin diğer yıllar aylık ödemeler şeklinde kiralanması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.