Isparta Özel Altınbaşak'tan Türkiye 8.'si

Uzun bir sınav maratonunun ardından Milli Eğitim Bakanlığı 2012 SBS sonuçlarını açıkladı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları İsparta'nın bileğini bir kez daha havaya kaldırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2012 21:24
Isparta Özel Altınbaşak'tan Türkiye 8.'si

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu, İsparta'da ilk 20 öğrenci arasına 4 öğrencisini, ilk 100 öğrenci arasına 14 öğrencisini; Türkiye'de ise ilk 1000 öğrenci arasına 2 öğrencisini dereceye sokarak büyük bir başarıya daha imza attı.

8.sınıf öğrencilerinden Şeyma Ceren ŞENYİĞİT, geçen seneki başarısını tekrar sergileyerek 500 tam puanla okuluna ve ailesine Türkiye 8.'ligini hediye etti. Okul öğrencilerinden Mustafa AKIN İsparta 9.'su, Habibe Derya KİTİŞ İsparta 14.'sü, Fatma Tuğçe BAYRAK İsparta 16.'sı olarak İsparta'nın ve okullarının ayrı sevinci oldular.


Okul Müdürü Ömer Doğan, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de SBS başarılarının okulun, velilerin ve öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü, başarılarının tesadüf olmadığını, uzun uğraş ve disiplinli çalışmalarının sonucu olduğunu belirtti. Önceki yıllarda da Türkiye 2.'ligi gibi güzel başarılar elde ettiklerini söyleyen okul müdürü, 2012 SBS 'de İsparta'ya Türkiye derecesi getirmekten; gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Ayrıca bu başarıda emeği geçen öğretmen-öğrenci ve velilere de ayrı ayrı teşekkür etti.

Türkiye 8.'si olan Şeyma Ceren ŞENYİĞİT ise başarmak için disiplinli ve verimli çalışma teknikleri kullandığını, öğretmenlerinin ve anne-babasının tavsiyelerine uyduğunu ayrıca çok dua ettiğini söyledi. İleriki eğitim-öğretim hayatında öğretmenlerinin de tavsiyelerini dikkate alarak, başarılarına yenilerini ekleyebileceği bir liseyi düşündüğünü belirtti. Ayrıca başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum