Isparta Özel Halk Otobüslerinden Dijital Yenilikler

Isparta Özel Halk Otobüslerinden Dijital Yenilikler

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2012 13:58
Isparta Özel Halk Otobüslerinden Dijital Yenilikler

Isparta Özel Halk Otobüsleri Yeni Projelerini tanıtan bir basın açıklaması yayınladı.

ISPARTA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BASIN DUYURUSU

İlimiz eylül ayının girişiyle beraber önemli bir hareketliliği yaşıyor. 3 eylül tarihinde başlayan üniversitemize kayıtlar ve akabinde 2012 – 2013 eğitim – öğretim yılının başlaması adeta şehrimize ayrı bir heyecan kazandırıyor. Şehrimizin gözbebeği üniversitemize bu sene yaklaşık 17 bin yeni öğrencimiz geliyor. Bizler bu yeni misafirlerimize şimdiden hoş geldiniz diyoruz. Eğitim ve öğretim hayatlarında üstün başarılar diliyoruz. Ailelerini tebrik ediyor ve çocuklarını birer emanetleri olarak kabul ediyoruz. İnşallah, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yüksek öğrenimlerini sürdürürler.

Isparta’mız değerlerini muhafaza eden bir şehir olarak modern ve çağdaş şehir olma yolunda önemli mesafeler kat etmektedir. Bizlerde modern taşımacılığın en güzel örneklerini bu şehrin insanlarına sunmak üzere alt yapı çalışmalarımızı gözden geçirmekteyiz. Yönetim anlayışımızda önemli revizyon çalışmaları yapmış bulunmaktayız. Eylül ayının ortalarından itibaren kurumsal çalışmalarımızın sonuçlarını sizler arayıcılığıyla tüm halkımızla paylaşacağız. Özellikle halkımızla bütünleşme yolunda önemli kararlar aldık. Bunları da yine kamuoyu ile paylaşacağız.

Halk Otobüslerinden Dijital Yenilikler

Özel halk otobüslerimiz içinde dijital reklam panolarımız olacak. Bu panolarımızda sadece ticari reklamlara yer verilmeyecek. Kooperatif olarak sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem vereceğiz. Bu projelerimizden ilki özellikle araç içinde yer alan ekranlarımızda halkımızdan dileyenlerin doğum, düğün ve ölüm duygularını ücretsiz olarak yayınlamayı istiyoruz. Onların mutluluklarının ve üzüntülerinin paylaşımında toplumsal yaşantının güzelliklerini genç kuşaklara taşımayı hedefliyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.
Ayrıca araç filomuza dahil olacak yeni araçlarımızı da eylül ayının ortalarından itibaren şehir içi seferlerimize dahil edeceğiz.

Isparta belediyesi özel halk otobüsleri kooperatifi üyeleri, çalışanları, yöneticileri olarak bayramlarla geçirdiğimiz ağustos ayı sonrası önümüzdeki sonbahar aylarının da sağlıklı, mutlu ve huzur dolu geçmesini istiyoruz. Özellikle halkımızdan ricamız, terör olaylarına karşı daha duyarlı olmasıdır. Bizler araçlarımızı kullanan halkımızdan teröre karşı duyarlı davranan şoförlerimize yardımcı olmalarını, duraklarımız dışında inmemeleri ve binmemeleri gerektiğini istirham ediyoruz.

ISPARTA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum