Isparta Özel İdare Spor’da Belirsizlik Sürüyor

Isparta’yı 2012-2013 Futbol Sezonu’nda Gönenspor’la birlikte Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Özel İdarespor’da belirsizlik hakim.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 11:45
Isparta Özel İdare Spor’da Belirsizlik Sürüyor

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta tamamlayan ve ekstra Play-Off’ta Keçiborlu Belediyespor’u farklı mağlup ederek bu yılda aynı kategoride mücadele edecek olan sarı-lacivertliler, yönetim boşluğu nedeniyle liglere katılamama tehlikesiyle karşı karşıya.

Eski İl Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım döneminde güçlü bir kadro kurarak üst sıralar için mücadele eden sarı-lacivertliler, İl Genel Meclis’in kararını bekliyor. Yıldırım’ın ayrılığın ardından mecliste Özel İdarespor’la ilgili yapılan harcamalarla ilgili görüş ayrılığı olmuştu.

Özel İdarespor Teknik kadrosu ve futbolcular ise önümüzdeki günlerde nasıl gelişmeler olacak bu sorunun cevabını bekliyor…

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum