Isparta Panikte: Canlı Bomba İhbarı Yok

Isparta Panikte: Canlı Bomba İhbarı Yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2016 13:13
Isparta Panikte: Canlı Bomba İhbarı Yok

Terör eylemleri... Paralel Yapı Operasyonları... Türkiye ve Isparta oldukça sıcak bir gündem yaşıyor.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından vatandaşlardaki panikte arttı.

İşte bazı 'kirli' çevreler bu panik ortamını fırsata çevirerek kaos ortamı yaratmak ve vatandaşların huzurunu ortadan kaldırmak istiyor.

Isparta'da bugün önce Kafeler Caddesi'nde ardından da bir Alış Veriş Merkezi çevresinde canlı bomba ihbarı olduğu ve polisin bu canlı bombanın peşinde olduğu yalanı yayıldı.

Öyle ki, bazı vatandaşların telefonlarına uyarı mesajları bile gitti. Alış veriş merkezlerinin boşaltıldığı ve vatabdaşların kesinlikle bölgede bulunmaması gerektiği yönünde asılsız dedikodular kulaktan kulağa yaıldı.

Ajans32 haber merkezine sosyal medyadan ve telefondan mesajlar yağdı. Her arayan böyle bir şeyin doğru olup olmadığını soruyordu.

Ajans32 haber merkezinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre Isparta'da bir canlı bomba ihbarı söz konusu değil.

Dün gece saatlerinde Tuhafiyeciler Sitesi önünde unutulan bir cantanın şüpheli paket kapsamında değerlendirilerek fünye ile patlatılması ve çantadan eşya dışında bir şey çıkması dışında da olağan üstü hiç bir olay söz konusu değil.

Biz de okuyucularımıza bu tür dedikodulara itimat etmemeleri gerektiğini hatırlatıyor ve şüphelendikleri herhyangi bir durumu 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulunmaları gerektiğini belirtiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.