Isparta Polisi, Alman Basınında

Isparta ve Duisburg Polis Teşkilatı arasında ortaklaşa düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme – Leonardo Da Vinci Proje çalışmaları Alman Basınında geniş yer buldu. Alman Gazeteciler ve Duisburg Emniyeti, proje çalışmalarını ‘Heyecan verici’ olarak değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 11:05
Isparta Polisi, Alman Basınında

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün, Almanya Duisburg Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Avrupa Birliği Destekli, Hayat Boyu Öğrenme Programı – Leonardo Da Vinci kapsamında yapılan çalışmalar Alman Basınında geniş yer buldu.

‘Sivil Toplum Destekli Polislik Uygulamaları Projeleri’ni içeren çalışmalar 7 – 20 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Duisburg kentinde tamamlandı.
Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl hazırladığı Avrupa Birliği destekli proje kapsamında 18’i polis olmak üzere, toplam 21 katılımcının yer aldığı projenin oldukça verimli geçtiği kaydedildi.

Duisburg’daki Polis Müzesi’ni gezen Isparta Emniyeti, burada Duisburg polisinden bilgi aldı. Sıcak diyaloglar içinde geçen incelemelerde, iki ülkede görev yapan teşkilat mensupları hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
ic-sayfa.jpg
İŞTE ALMAN BASININDA TÜRK POLİSİ
Çalışmalarını yerinde izleyen Alman Gazeteciler ve Duisburg Emniyeti, Türk Polisi’nden övgüyle bahsetti.

Alman Basınında yer alan haberde; “Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir proje kapsamında Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or başkanlığındaki 18 Türk Polis Memuru ve yöneticileri, Duisburg şehrindeki Polis Müzesini ziyaret etti.

Duisburg İPA (Uluslar arası Polis Birliği) temsilcileri, aileleriyle birlikte Isparta’dan gelen heyeti karşıladı.

Türk polislerine müzeyi gezdiren Alman polis teşkilatı mensupları müze hakkında değişik bilgiler verdi. Isparta ile Duiburg şehirleri arasında proje ortağı olarak düzenlenen faaliyetlerin heyecan verici çalışmalar olduğunu belirten Alman yetkililer, bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti belirtti.

Polis aileleri ile birlikte hoşça vakit geçiren delegasyona ikramlar yapılarak, karşılıklı hediye takdimi de eklendi” denildi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum