Isparta Polisi Alarma Geçti!

İstanbul Caddesi’nde polisin ‘DUR’ ihtarına uymayan bir otomobili kovalamacayla başlayan sıcak takip Koçtepe Köyü Kavşağı’nda son buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 09:20
Isparta Polisi Alarma Geçti!

İstanbul Caddesi’nde polisin ‘DUR’ ihtarına uymayan bir otomobili kovalamacayla başlayan sıcak takip Koçtepe Köyü Kavşağı’nda son buldu.

AJANS32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, gece görevi yapan Asayiş Şube’ye bağlı Yıldırım Ekipleri plakasız gezen bir otomobil bulunduğu ihbarıyla harekete geçti.

Otomobili gören ekipler, aracı İstanbul Caddesi’nde durdurmak istedi.
İçersinde 4 kişinin bulunduğu otomobil durmayınca Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Ekipleri, Anadolu Mahallesi’ne doğru kaçan aracı takibe geçti.

Araca zaman zaman diğer polis ekipleri de ‘DUR’ ihtarında bulunsa da bir polis ekibine çarpan araç, yoluna devam etti. Hızını alamayan otomobil, Anadolu Mahallesi’nden çevre yolunu takip ederek, Kolçelik Kavşağı’na yöneldi.

Ayrıca otomobilden silah atıldığı ihbarını da alan polis, takibi sürdürdü.
Emniyet güçleri Çünür Yolu güzergahında araç depolaması yaparak, şüpheli otomobili yakalamak için büyük çaba harcadı.

Çünür Mahallesi’ndeki güvenlik önlemlerini gören sürücü Bölge Trafik arkasından Koçtepe Köyü yolunda ilerleyişini sürdürürken, bölgede görev yapan Güvenlik Şubeye bağlı ekip, uzun süren takip sonucu, şüpheli otomobil ve içersinde bulunan 4 şüpheliyi etkisiz hale getirdi.

Bölge ekipleri şüphelileri ve aracı muhafaza altına almayı başarırken, olayla ilgili titiz bir çalışma başlatıldı.

Tahkikat halen devam ediyor.

HABER: Feti KILIÇ

FOTO: Arşiv

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.