Isparta Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Isparta'da en en son Bahçelievler mahallesinde hırsızlık yapan şahıslar Polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2011 10:01
Isparta Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ;

1- 01/12/2011 günü saat:17:40 sıralarında İlimiz Bahçelîevler Mahallesinde ikamet eden müşteki Ş. A.'ya alt ikamette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili görevi İleri m izce suçüstü yakalanan M. T. ve A. B. G. isimli şahısların balkon kapı ve pencereleri zorlanmak suretiyle açarak evin içine girdikleri, etrafı karıştırdıkları ve vitrinde bulunan 50 TL parayı aldıkları tespit edilmiştir. Her iki şahısta 02/12/2011 günü evden hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte Adli mercilere intikal ettirilmiştir.

2- Son günlerde ilimizde iş yerleri ve otolardan meydana gelen hırsızlık olaylarında çalınan malzemelerin satıldığı bilgisine ulaşılması üzerine 02/12/2011 günü saat:05:30' sıralarında Jandarma Komutanlığı ile koordineli olarak M.Ö., B.D., İ.D., M.D. ve H.D.' in ikametlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda;

a) M.Ö' nün ikametine gelindiğinde kapıyı açmadan yanan sobaya poşet atmaya çalıştığı görülmesi üzerine hemen müdahale edildiğinde yaklaşık 130 gram esrarın yandığı görülmüş, 10 gram esrar ise yanmadan sobadan alınmıştır. Ayrıca şahsın evinde 1 adet 106 ekran Simens marka çalıntı plazma televizyon ele geçirilmiştir.

b) M.D.' nin ikametinde yapılan aramada 1 adet çalıntı Toshiba marka laptop ele geçirilmiştir.

c) B.D.'nin ikametinde 1 adet çalıntı LG marka 106 ekran Plazma televizyon ve otolardan çalınan Pioner marka Wofer ele geçirilmiştir.

d) İ.D.'nin ikametinde yapılan aramada 1 adet Pioner marka hoparlör, 1 adet Jameson marka ses yükseltme cihazı, 1 adet dijitürk cihazı, 1 adet laptop, 1 adet Kamosonıc oto teybi ve 1 adet Goldmastır DVD ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili M.Ö., M.D., B.D. ve İ.D.isimli şahıslar gözaltına alınmıştır denildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.