Isparta Polisinden Huzur Operasyonu

Isparta Polisinden Huzur Operasyonu 92 İşyeri 3 bin kişi ve yüzlerce araç arandı... İşte O Operasyonun Bilançosu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2016 12:37
Isparta Polisinden Huzur Operasyonu

19 Mart gecesi, Isparta polisi umuma açık işyerlerinde, GBT kontrolü ve arama yaptı. 92 iş yerinde 3 bin 147 kişinin GBT kaydı soruldu.

Aynı gece kentin belirli noktalarında trafik uygulamasıda yapıldı.

Emniyetten yapılan bilgilendirmede;

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç ve suçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 19 Mart 2016 Cumartesi gecesi ilimiz genelinde faaliyet gösteren çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaçla 19 Mart 2016 Cumartesi günü 22:00 ile 24:00 saatleri arasında ilimiz genelinde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller yapılmıştır.
Yapılan uygulamalar sonucunda;

1- Yapılan GBT kontrollerinde toplam 3147 şahsın kaydı incelenmiş olup, arandığı anlaşılan 2 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

2- 92 adet Umuma Açık İşyeri kontrol edilmiş olup, 2 İşyerine 4207 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan (kapalı mekanlarda sigara içilmesi), 1 İşyerine izinsiz canlı müzik yaptırmaktan işlem yapılmıştır.

3- Dernek ve lokallerde yapılan denetimlerde 4 dernek hakkında içeride alkol alınmasından, 2 dernek hakkında kumar oynatmaktan, 3 derneğe üye olmayan kişilerin bulunmasından dolayı işlem yapılmış, ayrıca 7 şahsa kapalı mekanda sigara içmekten 700 TL idari para cezası düzenlenmiştir.

4- Belirlenen sabit noktalarda toplam 1558 araç kontrol edilmiş, değişik trafik suçlarından 71 araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş, 2 araç değişik trafik suçlarından dolayı trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.