Isparta Polisi’nden Kaçamadılar!

Türkiye genelinde çeşitli illerde, birçok suçtan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 zanlı ile kayıp olarak bir çocuk Isparta Polisi’nin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda yakalanarak gerekli yerlere teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 16:56
Isparta Polisi’nden Kaçamadılar!

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Türkiye’nin çeşitli illerinde farklı illerde çeşitli suçlara karıştığı iddia edilen zanlılar ile kayıp olarak aranan 1 çocuk Isparta’da yakayı ele verdiler.

Ajans32 Muhabirinin edindiği bilgilere göre, yurdun çeşitli illerinde değişik suçlara karıştığı belirtilen 5 zanlı ile 1 kayıp çocuk, Isparta polisinin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.T., İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Elde veya üstte taşınan eşyayı çekip almak’ suçundan aranan ve 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan S.B. ile Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Aile fertlerine kötü muamele’ suçundan evden uzaklaştırma ve hakkında hapis cezası bulunan A.T. Isparta’da yakalandı.

Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan zanlıların, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

Öte yandan Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nca kişilerin huzurunu bozmak suçundan aranan E.Ö., Ankara 5’nci Sulh Mahkemesi’nce hırsızlık suçundan aranan E.A. ve Mersin Çocuk Şube Müdürlüğü’nce aranan kayıp çocuk H.K. de polis tarafından yakalanarak gerekli yerlere teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.