Isparta Polisinden Van'a destek

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Van depremi için Kızılay öncülüğünde düzenlenen kan kampanyasına katılarak 100 ünite kan bağışında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2011 23:31
Isparta Polisinden Van'a destek

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Van depremi için Kızılay öncülüğünde düzenlenen kan kampanyasına katılarak 100 ünite kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk kapsamında kampanyaya katıldıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, "Başta şube müdürlerimiz olmak üzere personelimiz gönüllü olarak kan vereceğini söyledi. Sanırım 100 ünite kan toplanacak ve oradaki yaraların sarılmasında yardımcı olacaktır." dedi.

Gürkan, Isparta'da personel sayısının az olduğunu ama buna rağmen 40 personellerini de Van'a gönderdiklerini belirtti. Dönüşümlü olarak genel müdürlüğün öngördüğü zamana kadar yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade eden Gürkan, "Üç polis arkadaşımızın depremde vefat ettiğini öğrendik, ailelerinden ve çocuklarından vefat eden meslektaşlarımız da var. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden büyün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Tabi zor bir durum, böyle durumlarda polis arkadaşlarımız insanların yardımına koştuğu için kendileriyle ilgili olarak fazla talepte bulunamıyorlar. Bu durumu göz önünde bulundurarak kendi arkadaşlarımızın destekleriyle orada görevi başında mağdur olan meslektaşlarımıza ve ailelerine yardımcı olabilmek amacıyla 50 koli malzeme gönderdik. İhtiyaç olabilecek battaniye, ısıtıcı ve gıda maddelerinden oluşan yardımlarımızı gönderdik ve Isparta Emniyeti olarak bir katkımız olsun istedik." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.