Isparta ‘Sağlıklı’ Ürüne Doydu

Isparta ‘Sağlıklı’ Ürüne Doydu

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 11:17
Isparta ‘Sağlıklı’ Ürüne Doydu

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen doğal ve sağlıklı ürün günleri sona erdi. Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kilo doğal ve sağlıklı ürün satışı yapıldı. 

Isparta Belediyesi’nin ‘köy açılımı’ ile Isparta’nın en ücra köylerine giderek oralarda programlar yapıp, köylülerle bir araya geldiği o programlarda gündeme gelen köylerde doğal olarak üretilen ürünlerin pazarlanması konusu gerçeğe dönüştürüldü.

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Doğal ve Sağlıklı Ürün Günleri’ 13 Ekim Perşembe günü itibariyle düzenlenen törenle başladı ve dün itibariyle yani 22 Ekim Pazar günü itibariyle sona erdi. Etkinlik boyunca, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi saat 10.00 ila 21.00 saatleri arasında açık tutuldu. Gerek Isparta içinden gerek şehir dışından gelen vatandaşlar bu süreler içinde ‘Doğal ve Sağlıklı Ürün Günleri’ için kurulan standları ziyaret etme ve alışveriş yapma imkanı buldu. 

DOĞAL VE SAĞLIKLI 

ÜRÜN SATIN ALDILAR 

10 gün boyunca etkinliği ziyaret eden binlerce kişi, bu ziyaretlerinde satışa sunulan doğal ve sağlıklı ürünlerden alıp tüketme imkanı da buldu. 

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN 

‘GELENEKSELLEŞME’ SİNYALİ 

Bilindiği gibi, ‘Doğal ve Sağlıklı Ürün Günleri’ açılış törenine katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, buradaki konuşmasında son zamanlarda doğal ürün tüketilmemesinden dolayı çoğalan hastalıklara dikkat çekerek, bu tür etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da tekrarlayarak geleneksel hale getireceklerini belirtmişti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.