Isparta Seçime Hazır

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimlerinin Isparta’da güven ve huzur ortamında geçmesine yönelik olarak Vali Vahdettin Özkan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 15:08
Isparta Seçime Hazır

Valilik gül toplantı salonunda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim güvenliği toplantısına İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, İl Jandarma Komutanı J.Albay İsmail Cömert ve kaymakamlar katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında YSK tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak tedbirler ile ilgili sunum yapıldı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan Cumhurbaşkanının Ülkemizde ilk defa halk tarafından seçileceğine dikkat çekerek; toplantıya katılanlara bu süreçte koordinasyonun içinde hareket edilmesi talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.