Isparta Şehidini Uğurlayacak / İşte Bütün Detaylar

Isparta Şehidini Uğurlayacak / İşte Bütün Detaylar

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2018 10:29
Isparta Şehidini Uğurlayacak / İşte Bütün Detaylar

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Güngören Köyü mevkiinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 çocuk babası Uzman Çavuş Göksel Koç’un naaşı Isparta'ya getirildi. Şehit Koç, bugün öğle namazına müteakip Keçiborlu İlçesinin Kozluca Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Şehit Uzman Çavuş Göksel Koç için Ahmed-i Hani Havalanı'nda tören düzenlendi. Törene Ağrı Valisi Süleyman Elban, Jandarma Bölge Komutanı Güray Alpar, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça,12'inci Mekanize Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, şehidin annesi ve eşi ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende şehidin cenazesinin alana getirilmesinin ardından öz geçmişi okundu. Tören sonunda şehit Göksel Koç'un naaşı dualar ve tekbirler eşliğinde askeri uçağa alındı. Koç'un eşi, annesi ve çocukları da aynı uçakla Isparta'ya gönderildi.

SD HAVALİMANINDA KARŞILANDI
Şehidimiz naaşı askeri uçakla SD Havalimanına getirildi. Şehidimizi Vali Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Aynı uçakla gelen annesi ve eşi ayakta durmakta zorluk çekti. Askeri yetkililer ve yakınlarının yardımıyla getirilen Anne ve eşi araçla Kozluca Köyü’ne götürüldü. Aile burada taziyeleri kabul ediyor.

Şehidimizin naaşı ise Keçiborlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şehidimiz bugün öğle namazına mütekip Keçiborlu Kozluca'da düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Törene hükümeti temsilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.