Isparta Şehitlerini Andı

Isparta Şehitlerini Andı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2017 14:33
Isparta Şehitlerini Andı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla   Isparta'da Garnizon şehitliğinde  tören düzenlendi. Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Garnizon Komutanı Albay Cüneyt Arıkan şehitlik anıtına çelenk bıraktı.

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın mesajları  okunurken Vali Günaydın, şehitlik defterini imzaladı.  Törende konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez,  vatan topraklarını canları pahasına  koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitleri,  şükran andıklarını belirterek, "Dün olduğu gibi bugünde bu topraklar için şehit olmaya hazır binlerce kişi var.  Dün Koca Seyitler, Fahrettin Altaylar, Şerife Bacılar, Halime Çavuşların olduğu topraklarda bugün Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, Durmuş Öcallar var" dedi.

Şehitlikteki tören  Vali Günaydın ve beraberindekilerin şehit mezarlıklarını ziyaret edip, mezarlıklara karanfil bırakmasıyla son buldu.  

  •  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.