Isparta Siyaseti ve Ahmet TURAL

Isparta Siyaseti ve Ahmet TURAL

Yayınlanma:
Isparta Siyaseti ve Ahmet TURAL

Isparta’da seçim denince akla gelen ilk isimlerden olan 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı ve aynı zamanda Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, bu dönem de de siyasi kulislerde ismi çok konuşulan kişi oldu.

Gerek Ak Parti gerek se İyi Parti’den milletvekili aday adaylığı konusunda kulislerde ismi konuşulan kişi olan Tural, aday adaylıkları başvuru sürecinde herhangi bir girişimde bulunmadı.

Tural’a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Ahmet Tural’ın siyasi arenaya önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde çıkacağı ve Isparta siyasetinde il siyasetinde tüm dengeleri değiştireceği konuşuluyor.

Zaman ne gösterir bilinmez ama siyasette 24 saatin bile çok uzun bir zaman olduğunu düşünürsek önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Isparta siyasetinin ve kulislerin çok hareketli olacağını tahmin etmek çok da zor olmasa gerek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum