Isparta Sizi Unutmayacak

Isparta Sizi Unutmayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2016 12:41
Isparta Sizi Unutmayacak

Isparta İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, yaklaşık 3 yıldır başarılı çalışmalar yaptığı ilimize veda ediyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin Isparta Isparta’daki ayağının önlenmesinde de en önemli rol oynayan Jandarma Komutanı Cömert Ankara’ya atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Tortop ile bir araya geldi.

15 Temmuz darbe girişiminin Isparta’da önlenmesi konusunda İsmail Cömert’in büyük rol oynadığını belirten ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cömert’i Isparta’nın gizli kahramanı olarak nitelendirdi.
Darbe girişimi sırasında Ispartalı vatandaşların dik duruşunun kendilerine güç ve cesaret verdiğini belirten İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, “Kardeş kanı dökülmemesi için Ispartalılar sayesinde tedbirler aldık” dedi.

Konuşmaların ardından İl Jandarma Komutanı İsmail Cömert’e plaket ve fotoğraf albümü hediye edildi.

ITSO’nun Albay Cömert’e verdiği plaketin metni şöyle:
“Görev süreniz boyunca, ilimizin güvenliğinin sağlanması ve jandarma halk arasındaki bağın artırılmasının yanı sıra 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminde devletimizin ve milletimizin yanında yer alarak yaptığınız hizmetler ve eşsiz katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Isparta sizi hiçbir zaman unutmayacak. "

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum