Isparta Sizinle Gurur Duyuyor

Isparta Sizinle Gurur Duyuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2016 18:14
Isparta Sizinle Gurur Duyuyor

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen 3. Lig Voleybol Erkekler final karşılaşmalarında Isparta'yı temsil eden Eğirdir Elmaspor voleybol takımı 2. Lige yükseldi.

Eğirdir Elmaspor, Kilis 7 Aralık Üniversitesi voleybol takımı ile yaptığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Antrenör Ahmet Özkoç yönetiminde, Kaptan Ahmet, Erhan, Serkan, Nurullah, Özkan, Güray ve Muharrem kadrosuyla sahaya çıkan Eğirdir Elmaspor, Ankara Beştepe’de ki karşılaşmada birinci seti 25-16, ikinci seti 25-16 üçüncü seti 25-14 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.Grup birincisi olarak final maçlarını tamamlayan Eğirdir Elmaspor’u desteklemek üzere Ankara’ya giden Ispartalı taraftarlar tezahüratlarıyla adeta salonu inlettiler.

Ziraat Bankası’nı ve Aksaray Belediyespor’u 3-2 yenen ve 7 Aralık Üniversitesi’ni 3-0 mağlup eden kırmızı-yeşilliler, 7 puanla hedefine ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.