Isparta Sportif Galibiyete Doymuyor

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde Korkuteli Gençlikspor'u ağırladı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda saat 14.00'de başlayan karşılaşmayı Isparta'nın aslanları 3-0 kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2014 01:04
Isparta Sportif Galibiyete Doymuyor

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor. Kendi saha ve seyircisi önünde Korkuteli Gençlikspor'u ağırlayan Isparta'nın aslanları, güzel oyun ve Ispartalı taraftarların desteğiyle 3-0'lık net galibiyet aldı. İlk seti 25 - 22'lik skorla kazanan Isparta Sportif ikincisi seti ve üçüncü seti 25 - 20'lik aynı skorlarla kazanarak Isparta'ya bir gurur daha yaşattı.

Bu galibiyetle ligde 5'nci sıraya yerleşen Isparta Sportif, Isparta'nın gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Ispartalı taraftarların maça yoğun katılımı Isparta Sportif'e moral olmaya devam ediyor. Isparta Sportif'in de aldığı bu galibiyetler Ispartalı taraftarları sevindiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum