Isparta Sportif Gençlik İlk Maça Hazır!

Isparta’ya voleybolda yeni bir profesyonel takım kazandırılmıştı. Antalya Telekom, Isparta Sportif Gençlik olarak güller diyarını 2. Lig’de temsil edecek. İlk maça hazır olan takımın lig fikstürü de belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2014 14:03
Isparta Sportif Gençlik İlk Maça Hazır!

İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Isparta voleybolda önemli bir atağa geçti. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Antalya Türk Telekom, tüm haklarını yeni kurulan Isparta Sportif Gençlik'e devretti. 

Isparta voleyboluna, Antrenör Timur Kapsal ve Ispartalı İşadamı Emin Kılınç’ın destekleriyle Isparta sporuna bir ivme kazandırıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Antalya Türk Telekom Spor Kulübünün isminin Isparta Sportif Gençlik olarak değiştiğini açıkladı.

Lig fikstürü de belli oldu. Isparta Sportif Gençlik ilk maçı için kendi olanaklarıyla İstanbul'a gitti. İstanbul Büyükşehir Belediye ile 11 Ekim tarihinde karşılaşacak olan takım kendi sahasındaki ilk maçı da Işıkkent Spor Salonu'nda 18 Ekim tarihinde Tofaş'la yapacak.

İŞTE FİKSTÜR





Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum