Isparta Sportif Gururlandırmaya Devam Ediyor

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü bugün kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Maliye Okulu ile karşılaştı. Ispartalı sporseverlerin destekleri ve güzel oyunla maç Isparta Sportif'in 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2014 23:55
Isparta Sportif Gururlandırmaya Devam Ediyor

Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubunda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Maliye Okulu ile karşılaştı.

Maç büyük çekişmeye sahne olurken, Isparta Sportif güzel oyunla ve taraftar desteğiyle ilk seti 25 – 23 aldı. İkinci sette maçın kontrolünü kaybeden Isparta Sportif, 20 – 25’lik skorla kaybetti. Isparta Sportif diğer setlerde rakibine üstünlük sağlayarak 25 – 12 ve 25 – 17’lik skorlarla maçı 3 – 1 kazanmasını bildi.

ISPARTALI TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Ispartalı taraftarlar Isparta Sportif’i yalnız bırakmadı. Maçın başından sonuna kadar tezahüratlar eşliğinde oyuncuları motive eden taraftarlara, Isparta Sportif oyuncuları maçı kazanarak güzel bir hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.