Isparta Sportif İlk Maçına Çıkıyor

Isparta Sportif İlk Maçına Çıkıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2015 10:09
Isparta Sportif İlk Maçına Çıkıyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü yarın Ankara’da birinci lige çıkmak için mücadele verecek.

Lig boyunca kendi sahasında hiç mağlup olmayan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Salı günü saat 19.00’da Ankara’da Afyonkarahisar Belediyespor ile ilk maçına çıkıyor.

Yarın oynanacak maça Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri de Ankara’ya gidecek.

3 gün önce Ankara’ya giden Voleybol Takım Antrenörü Timur Kapsal, “A Gurubunda mücadele eden takımımız kendi sahasında hiç mağlup olmadı ve play-off oynama hakkını kazandı. 3 gündür Ankara’da maçın oynanacağı sahada 3 defa fizik, ağırlık ve antrenman yapıyoruz. Moralimiz çok iyi. Sayın Valimizin bize maddi destekleri sayesinde 1’nci lige çıkmak için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Isparta’ya spor tarihinde bir ilki yaşatmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum