Isparta Sportif Tofaş'ı Ağırlayacak

Isparta Sportif Tofaş'ı Ağırlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2016 11:18
Isparta Sportif Tofaş'ı Ağırlayacak

Kırmızı-siyahlılar, 2. yarının ilk maçında TOFAŞ Spor ile karşı karşıya gelecek. 9 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de TOFAŞ’la oynayacak olan kırmızı-siyahlılar, 2. yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, 2. yarının ilk maçını TOFAŞ Spor ile oynuyor. Ligdeki 14. karşılaşmasını 9 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de TOFAŞ’la oynayacak olan kırmızı-siyahlılar, 2. yarıya galibiyetle başlamak istiyor. 6 Mart Spor Salonu’ndaki oynanacak karşılaşmaya yoğun ilginin olması bekleniyor.

Yaklaşık 20 günlük aradan sonra tekrar topbaşı yapan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, 2. yarıda tüm maçlarını kazanarak ilk 4’te yer almayı hedefliyor. Play-Off hedefi koyan kırmızı-siyahlılar, taraftarını da yanında görmek istiyor. Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, 17 puanla 10. sırada yer alırken, TOFAŞ ise 26 puanla 3. sırada bulunuyor.

HAFTANIN MAÇLARI İSE ŞU ŞEKİLDE:
Isparta Sportif-TOFAŞ
Adana BYZ ALGOMED-İstanbul Büyükşehir
PTT-Düzce Belediyespor
TFL ALTEKMA-Afyon Belediye
Konya Büyükşehir Belediye-Anadolu Üniversitesi
Seydişehir Belediye-Kula Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum