Isparta Sportif'e Yeni Yönetim

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni yönetimi, voleybolcularla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2015 12:59
Isparta Sportif'e Yeni Yönetim

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü’nde Kongrede iş başına getirilen yönetim, düğmeye bastı ve sıkıntıları anında çözdü. Yönetim Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret ettikten sonra, oyuncularla bir araya geldi.

OYUNCULARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Takımın konakladığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Merkezi’nde dün saat 17.30’da bir basın açıklaması yapıldı. Isparta’yı başarıyla temsil eden voleybolcularla bir araya gelen yönetim, oyunculara moral ve para dopingi yaptı.

“PLAY-OFF’LARA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Barış Gümüş, sezon başından bu yana güller diyarını temsil eden sporcuları bu zorlu süreçte kendilerinin de bir omuz verdiğini belirterek, “Takımımız 14-16 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yarı finallere çıkacak. İlk maçımızı 14 Nisan Salı günü saat 19.00’da Afyonkarahisar Belediyespor’la oynayacağız. Bu zorlu karşılaşmada Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Ankara’da bulunan ISVAK üyelerimiz ve hemşerilerimiz yanımızda olacak. Büyüklerimizin ve taraftarımızın desteğiyle derbiyi kazanarak yarı finallere galibiyetle başlamak istiyoruz. 2.maçımızı 15 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Tokat Plevnespor’la, 3. maçımız ise 16 Nisan Perşembe günü saat 15.00’de Adana BYZ ALGOMED’le oynayacağız. Hedeflediğimiz 1. Lige çıkmak için oyuncularımızın ellerinden gelen mücadeleyi göstereceğinden kuşkumuz yok. Bizlerde onların yanındayız ve tüm sıkıntılarını da giderdik” dedi.

“SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Gümüş, Vali Özkan’a da teşekkür ederek, “Sayın valimizde sağ olsun bizim yanımızda. Kendisi de yönetim kurulumuzun çalışmalarından mutlu olduğunu ve her türlü desteği vereceğini iletti. Tüm Isparta halkının da desteğiyle hedeflerimize çok daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU:

Barış Gümüş (Başkan)

Salim Güntaç (Asbaşkan)

Sami Öngör (Genel Sekreter)

Şükrü Top (Muhasip Üye)

Şakir Aksöz (Basın Sözcüsü)

Osman Mutlu (Denetim Kurulu Başkanı
)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.