Isparta Tamam Diyecek

CHP Milletvekili Adayı Zafer Sağlam; "Isparta Tamam Diyecek"

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2018 09:14
Isparta Tamam Diyecek

İlçe, belde ve köylerde esnaf ve vatandaşlara ekonomi, sosyal adalet, eğitim ve ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili görüşlerini aktaran CHP Milletvekili adayları, CHP’nin değişim partisi olduğunu, farklı sosyal katmanlar arasında adaleti sağlamak, gelir dağılımındaki eşitliksizlikleri ve bölgesel kalkınmadaki dengesizlikleri azaltmanın başlıca hedefleri arasında olduğunu anlattılar.

CHP Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, Ajans32'ye yaptığı seçim çalışmaları değerlendirmelerinde, "Biz bütün ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir coşku ve ilgi ile karşı karşıyayız. Isparta ilçeleri, beldeleri ve köyleriyle birlikte 24 Haziran'da tamam diyeceğini gösteriyor. Biz o işaret fişeğini gördük. Son güne kadar programımızı anlatmaya, projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Isparta'nın bir çok sorunu olduğunu ve bu sorunlara ilişkin ilçe ilçe projeler ürettiklerini kaydeden Zafer Sağlam, "Sorunları biliyoruz, çözmek için geliyoruz" dedi.








HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.