Isparta Tanıtım Günlerine Hazır

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 12 - 15 Haziran tarihlerinde, arasında düzenlenecek olan "Isparta Tanıtım Günleri" hazırlıkları tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2014 18:02
Isparta Tanıtım Günlerine Hazır

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 12 - 15 Haziran 2014 tarihlerinde, Isparta Valiliği öncülüğünde Ankara Isparta İli Kalkındırma Derneğinin yüklenici olarak katkıda bulunacağı "Isparta Tanıtım Günleri" düzenlenecek. Yapılacak olan tanıtım günlerinin hazırlıkları tamamlandı.

Isparta Valiliği ve Ankara Isparta İli Kalkındırma Derneği ve Isparta Belediyesi'nin birlikte hazırladığı bu etkinlikte Isparta kültürü, yemekleri, el sanatları ve önde gelen firmalarının tanıtımı olacak. Ayrıca Isparta Sanayi ve Ticaret Odası ile yapılan görüşmeler gereği Isparta sanayisi içinde "Isparta Sanayi Fuarı" adında özel bir alan ayrılarak Isparta'nın sanayisi de Ankaralı yatırımcı ve sanayicilerine de tanıtılacak.

Isparta Valiliği öncülüğünde ilk kez gerçekleştirilecek ve katılımcı olmanın çok büyük prestij sağlayacağı Isparta Tanıtım Günleri organizasyonunda birçok üretici ve girişimci, potansiyel hedef kitleye en etkin ve hızlı yoldan ulaşacak. Katılımcılar, organizasyon süresince ürün, hizmet ve değerlerin ön plana çıkarılmasına yönelik dikkat çekici aktivitelerle tanıtım faaliyeti yapacak.

Tarihin her döneminde birçok kültüre ev sahipliği yapmış Isparta’nın her yönüyle Başkent’te tanıtılacağı organizasyona kamuya ait kurum ve kuruluşlar, sanayi ve ticaret örgütleri, yerel yönetimler, kültür ve turizm kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, üretici birlik ve kooperatifler ile özel sektöre ait (gıda, tekstil, mobilya, inşaat, sağlık, metal-makine imalat vb) çok sayıda firma katılacak. Ankara'da yılda 25 ile 30 arasında ilin tanıtım günleri yapılıyor. Isparta'nın da yapılacağı tarih itibari ile 150 ile 200 bin kişi arasında ziyaretçi çekmesi planlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.