Isparta Tarihi Bir Gün Yaşayacak

Isparta Tarihi Bir Gün Yaşayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2015 11:34
Isparta Tarihi Bir Gün Yaşayacak

Partisinin 5. Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere Pazar günü Isparta’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, yanında 4 bakan, genel başkan yardımcısı ve TBMM Başkan Vekilini getirecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 11 Ocak Pazar günü Isparta’ya geliyor. Partisinin Işıkkent Kapalı Spor Salonu’ndaki il kongresine katılacak olan Davutoğlu ilimizde kısa süre kalacak. Daha önce programı açıklanan Davutoğlu, sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı yapacaktı. Ancak Davutoğlu’nun Almanya programı nedeniyle Isparta’dan erken ayrılacağı öğrenildi.

BARLA’YI ZİYARET EDEBİLİR
Öte yandan Davutoğlu’nun toplantı yerine Barla’ya gidebileceği konuşuluyor. Edinilen bilgiye göre Davutoğlu, kısa da olsa Barla’ya giderek Saidi Nursi’nin evini ziyaret etmek istediği ifade edildi. Davutoğlu’nun Barla’da inanç turizmiyle alakalı da incelemede bulunacağı ifade edildi.

4 BAKAN GETİRECEK
Diğer taraftan Başbakan Davutoğlu’yla birlikte ilimize Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TBMM Başkan Vekili Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un da geleceği öğrenildi.

ZABUN TEK LİSTEYLE GİRİYOR
Bu arada mevcut İl Başkanı Osman Zabun, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gitmiş ve tekrar görevine devam etmesi kararı alınmıştı. Zabun’un Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimde tek listeyle çıkacağı öğrenildi. Ancak Zabun’un 40 kişilik yönetim kurulu listesindeki 20’ye yakın ismi değiştireceği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum