Isparta Tarım Fuarı Açılıyor

Isparta Tarım Fuarı, 31 Ekim’de açılıyor. 3 Kasım’a kadar devam edecek olan fuar bu yıl da alan sıkıntısı yaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2013 13:10
Isparta Tarım Fuarı Açılıyor

Detay Fuarcılık Ltd. Şti tarafından bu yıl 9. düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, Isparta Valiliği, SDÜ, Isparta Tarım il Müdürlüğü ve İlçe teşkilatları işbirliğiyle 31 Ekim- 03Kasım 2013 tarihlerinde, Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında tüm tarım gönüllülerine kapılarını açacak.

Fuara Gübre, Fide ve Fidan üreticileri, Tarım aletleri, Traktör firmaları Damla sulama sistemleri, Tarım ilaçları, Danışmanlık&Sertifika firmaları, Toprak ve tarımsal analiz labratuvarları, Meyvecilik, Ambalaj ve paketleme, Soğuk hava depoları, Hayvancılık, Süt sağma makineleri, Bankalar ve Tarımsal yayıncılık konusunda faliyette bulunan 75’in üzerinde sektöründe öncü firma katılacak.

Fuar ticari alış veriş için alternatifli bir buluşma noktası ve aynı zamanda çağdaş tarım ve hayvancılık teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi arttırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacak.

Her sene katılımcı firma sayısını ve ziyaretçi sayısını artırarak yoluna devam fuarımız bu boyuttaki bölgedeki tek tarım aktivitesi olarak dikkat çekiyor.

Detay Fuarcılık yetkilileri yaptıkları açıklamada “2005 tarihinden bu yana gerçekleştirilen fuarda son 3-4 senedir alan sıkıntısı yaşanıyor. Mevcut alan taleplere istenilen ölçüde cevap verememekte bu hem fuarımıza katılmayı düşüne firmalar için hemde daha fazla firma görmek isteyen ziyaretçi için sıkıntı yaratmaktadır. Fuarın gelişmesi ve bölge için daha faydalı hale gelmesi için daha büyük bir alana duyulan ihtiyaç fikri yetkili kişilerle paylaşılmış konu ile ilgili gerekenin yapılması için adımlar atılmıştır. Türkiye’nin başka illerinden de ziyaretçi gelmesinin yanında Isparta, Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Konya, Antalya bölgelerinden gelen çiftçimiz daha yoğunluklu olmaktadır. Bu sene içinde bölge katılımının yoğun olması amacıyla tanıtım çalışmaları planlanmıştır. Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum