Isparta Taşı Dünya’ya Tanıtılacak

Isparta Belediyesi ürettiği Gül taşı (Rosestone)’nı Dünya’ya tanıtmak için Almanya’nın Nürnberg şehrinde kurulan fuara katılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2011 19:39
Isparta Taşı Dünya’ya Tanıtılacak

22-25 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan Fuarda Isparta Belediyesi de ürettiği ürünleri sergileyerek dünya ticaretinde söz sahibi olma fırsatı arayacak.


Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk ve İSTEM Şirketi sorumlusu Metin Öcal dün Almanya’ya gitti.


Almanya’ya hareket etmeden önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “22-25 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan Uluslar arası Stone+Tec fuarına katılmak üzere Almanya’nın Nürnberg şehrine gidiyoruz. Burada İSTEM şirketimizin ürettiği Isparta taşı’nı sergileyeceğiz. Halk arasında Gültaşı olarak ta bilinen bu taşımızı sergileyeceğiz. Taştan ürettiğimiz ürünleri burada dünya ülkelerine tanıtacağız. Özellikle meydan ve kaldırım düzenleme’de aranan bir ürünümüzdür.

Bildiğiniz gibi fabrikamız ülke çapında büyük şehirlerimiz başta olmak üzere çeşitli illerimizde meydan ve kaldırım kaplama işinde kullanılmaktadır. Bununla Birlikte Irak’a da ihracat gerçekleştirmekteyiz. Pazar payımızı artırmak taşımızı dünya ülkelerine tanıtmak için bu fuara katılıyoruz. Umuyorum ki bu fuarda hem ilimizi hem de taşımızı en iyi şekilde tanıtmaktır. Bu fuarda birkaç ülke ile bağlantı yapabileceğimizi tahmin ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.