Isparta Taşıyla Toprağıyla Mübarektir

AK Parti 2'nci sıra Milletvekili adayı Said Yüce, "Isparta taşıyla toprağıyla mübarektir. Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet en büyük arzumdur" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2015 10:15
Isparta Taşıyla Toprağıyla Mübarektir

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Said Yüce, açıklamasında "Isparta taşıyla toprağıyla mübarektir. Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet en büyük arzumdur.

Isparta Anadolu coğrafyasında tarihin derinliklerinden günümüze gelen kültürlerin medeniyetlerin buluştuğu kadim bir şehirdir.

Ak Parti Isparta Milletvekili adayı olarak geçmişten günümüze Isparta’nın bir çok meselesini yakından biliyorum.

İnşallah, Isparta’nın ticari, sanayi, tarımsal, turizm ve kültürel gelişmesinde önemli açılımları sağlayacak gayretlerimiz olacak. Ayrıca Isparta’nın merkez ve çevresiyle ulaşım imkanlarını arttıracak ve başlatılmış olan projelerin hızlandırılmasını sağlayacağız.

Siyaseti insanımıza ‘’hizmetkarlık’’ olarak anlayan, kabul eden bir geleneğin temsilcisi olma gayretindeyim. Sizlerin ve güller diyarı Ispartamızın hizmetinde olmaktan büyük bir onur duymaktayım.
İnşaalah sizlerin destek ve dualarıyla geleceğin Ispartasını kurmaya kadrolarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.

Bu vesileyle yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik eder, milletimize, İslam Alemine ve mazlum milletlere huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah dan niyaz ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum