Isparta Tek Yürek

Binlerin Öfkesi Böyle Dile Geldi: Hepimiz Mehmediz, PKK'ya Yeteriz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2015 20:02
Isparta Tek Yürek

Son aylarda ardı ardına yaşanan terör saldırılarında gelen şehit haberleri yürekleri dağlıyor.

Son olarak dün Hakkari Dağlıca'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında 16 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz yaralandı.

Dağlıca'daki hain saldırının ardından harekete geçen Isparta Şehit Aileleri Derneği bugün saat 18.00'de teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

Isparta Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde toplanan binlerce vatandaş Türk Bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı.

Atılan sloganlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanına yürüyen binlerce vatandaş şehitlerimize dua etti, terörü lanetledi.

Sık sık "Hepimiz Mehmediz, PKK'ya yeteriz" "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" "Kahrolsun PKK, İşbirlikçi AKP" gibi sloganlar ve tekbirler eşliğinde yürüyen kalabalık grup Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez ve derneğin Genel Başkan yardımcısı Emin Pınar'ın açıklamalarının ardından dualar ederek dağıldı.

Etkinlikler ve tepkiler bununla da sınırlı değildi. Ispartalı motorcularda motorlarına taktıkları Türk Bayrakları ile şehir turu yaptı. Motorcular daha sonra Valilik önünde toplanarak terörü lanetledi.































  

 
 


  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum