Isparta Trafiği Yeniden Düzenlenecek

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan; "Şehir içi trafiği rahatlatıcı bir dizi yeni önlem alınacak" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 10:15
Isparta Trafiği Yeniden Düzenlenecek

Isparta'da trafiğin sorunlu olduğu merkezlerle ilgili çalışma başlattıklarını belirten Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan "Trafik Şube Müdürü olarak görev alan Tamer Yerlikaya arkadaşımız şimdi şehrin tüm ana arteleri ve trafiğin sorunlu olduğu bölgeleri inceleyerek bu bölgelerle ilgili çalışma hazırlıyor. Çalışma sonucunda şehir içi trafiği rahatlatıcı bir dizi yeni önlem alınacak" dedi.

Trafikte yapılacak düzenlemede özellikle kavşaklara ilişki bir dizi düzenleme planlandığına dikkat çeken Emniyet Müdürü Gürkan "bazı kavşaklarla ilgili vatandaştan ve sürücülerden çok fazla şikayet geliyor. Vatandaşların şikayetlerinde haklı oldukları yerler var. Örneğin Halıkent mahallesinden şehir merkezine gelirken Antalya yoluna dönerek aşağıdan dolaşarak şehre gelen yola girilebiliyor. U dönüşü yapılan bölgede çok sağlıklı değil. Bu nedenle direk karşıya geçen bir kavşak düzenlemesi yapmayı düşünüyoruz. Şimdi bunun kavşaklara ilişkin trafikçi akadaşların çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum