Isparta Trafiğinde Radar Açılımı

Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Erol Ülgen, Isparta’daki çevre yollarında 8 farklı noktada mobeseyle radar uygulaması başlatıldığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2012 16:32
Isparta Trafiğinde Radar Açılımı

Trafik kurallarına uymama konusunda Isparta’nın portresini çizen Isparta Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Erol Ülgen, özellikle şehir içinde park ihlallerinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Çift park yapan sürücülerin polis memurlarına ‘1 dakikalık işim var’ söyleminde bulunduklarını söyleyen Ülgen “Arkadaşlarımız bu söylemi akşama kadar onlarca sürücüden duymaktadır” diye konuştu.

Polisin görevinin yolu açık tutmak olduğunu ifade eden Ülgen, Isparta’daki ölümlü kaza oranının ise çok az sayıda olduğuna dikkat çekti.

VE YENİ UYGULAMA
Trafik Şube Müdürlüğü’nün yeni başlattığı uygulama hakkında da konuşan Ülgen, radar uygulamasının bundan böyle çevre yollarında mobeseler kanalıyla gerçekleşeceğini söyledi. Hız sınırının üniversite, çevre yolu ve migros kavşağı bölgelerinde 70+7 km şeklinde olacağını söyleyen Ülgen, 8 farklı noktada bu çalışmanın yapılacağını kaydetti.

RADAR İNTERNETTE
Öte yandan Bölge Trafik Şube Müdürü Mehmet Aysu’da şehirlerarası yollarda yapılacak radar uygulamaların artık internet üzerinden görülebileceğini açıkladı. www.isparta.pol.tr adresinden bir aylık radar uygulamalarının hangi yollarda ve saatlerde yapılacağının bilgisi veren Aysu, amaçlarının ceza yazmak değil kazaları önlemek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum